Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Klantbeoordelingen

Onze klantbeoordelingen geverifieerd door 'The Feedback Company'

Augustin heeft afval.nl beoordeeld met een 10
Geplaatst op: 22-09-2020, beoordeling:

prima

T heeft afval.nl beoordeeld met een 5
Geplaatst op: 21-09-2020, beoordeling:

Geen voordelen voor de particulier bij kort gebruik en omwisselen van containers.


Onze reactie

Beste, bedankt voor de review. Wat jammer dat u ons een onvoldoende score geeft. Naar ons weten is zowel plaatsen van de bestelling, het plaatsen van de container en het ophalen van de container vlekkeloos verlopen. Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Hoefman heeft afval.nl beoordeeld met een 10
Geplaatst op: 20-09-2020, beoordeling:

Kot afspraken na. Erg vriendelijke chauffeur. Deed moeite om de container op een voor ons prettige plek neer te zetten.

vleugel heeft afval.nl beoordeeld met een 10
Geplaatst op: 20-09-2020, beoordeling:

correct en op tijd

Gokgul heeft afval.nl beoordeeld met een 10
Geplaatst op: 18-09-2020, beoordeling:

Ben erg blij

M Zijlstrs heeft afval.nl beoordeeld met een 10
Geplaatst op: 17-09-2020, beoordeling:

Zeer goed

Eilers heeft afval.nl beoordeeld met een 5
Geplaatst op: 15-09-2020, beoordeling:

De bestelling verloopt soepel en eenvoudig via de site. Het ophalen van de volle containers is echt een drama. Veel beloven maar weinig doen en je niet houden aan de afspraken.


Onze reactie

Beste, bedankt voor de review. Wij willen nogmaals onze excuses aanbieden voor het niet nakomen van de afspraak. Wij kampten helaas met een technische storing waardoor uw afspraak niet gesynchroniseerd werd met de route van de chauffeur. Onze excuses hiervoor. De technische storing is inmiddels opgelost en wij doen onze uiterste best dit in de toekomst niet meer te laten gebeuren. Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Jolanta Pieta heeft afval.nl beoordeeld met een 10
Geplaatst op: 17-09-2020, beoordeling:

Goed

D. Jansen heeft afval.nl beoordeeld met een 8
Geplaatst op: 16-09-2020, beoordeling:

Prima ervaring, goede service en nette afhandeling

Bert van der Meiden heeft afval.nl beoordeeld met een 10
Geplaatst op: 16-09-2020, beoordeling:

Container op afgesproken tijdstip geleverd en in overleg met chauffeur op goede plaats neergezet. Heel plezierige chauffeur overigens. Ophalen ook op afgesproken datum.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10