Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Welk afval mag u in de container plaatsen?

Op deze pagina leest u alles over de verschillende afvalstromen die wij inzamelen. Voor elk type afval is er een container bij Afval.nl te huur. Onder de verschillende afvalstromen leest u ook welk soort afval u in de container mag laten afvoeren.

 

Container -huren -bouwensloopBouw- en sloopafval container

Bent u aan het verbouwen en wilt u al het afval gemakkelijk in één container afvoeren? Huur dan een afvalcontainer voor gemengd bouw- en sloopafval.

LEES VERDER>

 

 

 

Container -huren -huisraad

Huisraad en grofvuil container

Aan het opruimen en al het huisraad gemakkelijk in één container afvoeren? Huur dan een afvalcontainer voor grofvuil, huisraad en/of meubelen.

LEES VERDER>

 

 

 

 Container -huren -schoonpuinSchoon puin, beton en tegels container

Heeft u een muurtje gesloopt en beschikt u verder over  afval dat alleen bestaat uit beton, tegels of hard puin? Dan kunt u een afvalcontainer huren voor schoon puin.

LEES VERDER>

 

 

 

 Containerhuren -houtafvalHoutafval container

Is er tijdens de verbouwing veel houtafval vrij gekomen? Huur dan nu een houtcontainer. Deze container is geschikt voor onder andere spaanplaten, hardhout, pallets of hardboard.

LEES VERDER>

 

 

 

 Container -huren -tuinhoutTuinhout container

Heeft u de schutting vervangen? Onder het afvalsoort tuinhout kunt u behandeld hout afvoeren. Denk hierbij aan schuttingen, bielzen, beschoeiingen. Zelfs het oude tuinhuisje mag in deze container gedeponeerd worden.

LEES VERDER>

 

 

 

Containerhuren -groenafvalTuin- en plantsoenafval container

Heeft u uw tuin opgeruimd of een boom gesnoeid? Planten, struiken, boomstammen, gemaaid gras of bladeren vallen onder tuin- en plantsoenafval. U kunt hiervoor een afvalcontainer huren voor tuinafval.

LEES VERDER>

 

 

Grond

Grond en graszoden container

Heeft u een stuk grond afgegraven in uw tuin of wilt u graszoden afvoeren? Dit kunt u afvoeren door een afvalcontainer voor grond en graszoden te huren bij ons.

LEES VERDER>

 

 

 

 DakleerGemengd dakafval container

Heeft u een stuk dak gesloopt of heeft u veel dakleer en dakgrind? Dit kunt u afvoeren door een afvalcontainer voor gemengd dakafval te huren.

LEES VERDER>